Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Vrhunske prednosti u cijenama
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Proizvodi bez naljepnica
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak 3 u 1
Gel Lak 3 u 1 Gel Lak 3 u 1 Pronađite Vaš Gel Lak 3 u 1 u preko 374 različitih boja Idite do Vaše omiljene boje

Gel Lak 3 u 1

Молимо Вас да изаберете одговарајући под-категорију за Gel Lak 3 u 1 :

Gel Lakovi
UV premaz kombinira svojstva laka za nokte i gel lakovi i UV gelovi u boji. Izdržljiva gellak je jednostavan za primjenu i ne osuši pod UV svjetlo. Dugotrajnost i visoki sjaj karakterišu nokta ove kategorije, a završni premaz daje još veću stabilnost. Gel lakovi i UV lak - kombinacija laka za nokte i UV gela.
Termo Gel Lak
Termo gel lak i Termalna UV Lak za nokte u produkciji njegove promjene efekta boje za efekte očiju otvaranje. U zavisnosti od temperature noktiju mijenja boju i pokazuje kroz različite boje drugačije lice. Dakle, nail art nikada nije dosadno. Kombinacije boja, kao i tekstura termalnog boje boje su dostupni u širokom izboru. Termo gel lak i UV lak za nokte za uzbudljive boje na noktima.
Peel Off Gel Lak
Za problem nokti i one koji vole ga jednostavan i jasan, je peel off gel lak i soak off gel lak za nokte idealno. Izdržljiva gellak kao i obično i čvrsta. Posebnost ovog proizvoda: Ovisno o zahtjevu, sloj boje može se lako ukloniti iz noktiju, elaborat za čišćenje s Nail Remover odnosi se gotovo u potpunosti. Peel off gel lak i soak off gel lak za nokte - boje UV boje za lako piling
Gotovo kao tanki kao lak za nokte i to još stabilan dovoljno ojačati prirodni nokti će soak off gel lak 3 u 1 LED UV lak za nokte u različite verzije nude. Brzo lijek pod UV svjetlom uklanja se često i neugodno kada čekaju inače lak za nokte, također ružan označava u boje su stvar prošlosti. Specijalna boja čuva najmanje dva puta kao čeznuti kao konvencionalni lak za nokte, često sloj će ostati sve dok nokat je narasla. Briljantan sjaj podsjeća gel za nokte, osigurava trajno lijepe nokte, koje su uvijek svježe opet i plemenita.


Kao gel modela pozicija je radila u ime soak off gel lak 3 u 1 UV premazima u nekoliko slojeva. Slojeve treba biti kao tanki kao moguće i izliječiti zasebno pod UV lampom. Prije primjene na prirodni nokat je nokat manikure kožicu potisnuo i nježno četkati Nageoberfläche s međuspremnika. Zadržati, pa, prvi sloj, koji služi kao osnova za druge slojeve boje, nokat će biti otprašiti off i odmašćivanje sa čistač. Bazni lak se primjenjuje i izliječiti pod UV svjetlom, znojenje sloj ostaje na noktima i služi kao osnova za uhićenje za UV lak za nokte.
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€