Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Vrhunske prednosti u cijenama
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Proizvodi bez naljepnica
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Soak Off doći

Soak Off doći

Filter articles

Под именом потопити Искључено гел гел за специјалне ће се схватити, у позицији да подношење рад, који након свега је неминовно због моделирање вештачки нокти, да се смањи на минимум. У неким случајевима, подношењем посао више није потребно. Постоје специјални потопити Искључено ремове, који се могу користити, тако да гел је распуштен у Гелнагелн једноставно. досадно подношење искључен више није потребно да. То није могуће у другим геловима. Подношењем искључен је често поред тешког рада Још једна мана: реална ноктију испод је оштећен на његовој површини, који са једне не изгледа нарочито добар за нокте само по себи није добро. потопити Искључено гелови су само нивелисање и могу се лако користити у кућну употребу. Али, чак и професионалци закуне, јер гел је изузетно флексибилан и не пукне. тачка се она разликује од нормалног гела, који се користи за нокте.
Постоје на нашој страни циљне потопити Искључено гел за уклањање потопити Искључено ноктију и Соакерс. такође може да стекне ЦолорГел овде. Погледајте око у миру и пронађите као производ који се највише одговара вашим потребама.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€