Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Vrhunske prednosti u cijenama
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Proizvodi bez naljepnica
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Faza doći 3 u 1

Faza doći 3 u 1

Filter articles

Они који желе да брзо модела и обезбеди савршен вештачки нокти је да се различите фазе ноктију гелом је дизајн УВ мора. Они имају такозвани мед ефекат, то јест, они сами повуци стално глатко. Направљена је разлика између УВ 1-фаза и фаза 2-гела. Обојица су средње дебљине и-вискозних и доступни су на најновија истраживања. Кликните да играју улогу у физици и хемији, када је у питању да би у полимера. Наука је на тај начин сам укључен у производњу вештачких ноктију, што свакако може бити изненађење за многе кориснике. Увек су укључени најновијих сазнања, која доноси полимер истраживања са њима и тако производи су увек највишег квалитета и на нивоу примене да не постоји жеља неиспуњена.
фазе гелови који можете добити на нашој страни, сви веома високог квалитета и задовољавају критеријуме да се подносе европске смернице за такве производе. Није за ништа је професионалцима из Салони лепоте у наше добре купце. Такође ћете научити од позитивних ефеката који су гелови фазу и користе за кућну употребу и производа који су толико одушевљени професионалци. Употреба искуство произвођача за вас и ваше ноктију!

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€