Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Vrhunske prednosti u cijenama
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Proizvodi bez naljepnica
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Francuski doći

Francuski doći

Filter articles

тренд француски маникир је веома стар и још увек имају људи са пуно ентузијазма. То није чудо, јер овде се постиже уз мало труда велики утицај. Нокти су добро одржаване и погодан за сваку прилику. Не само прави нокти, које могу бити изведени као француски Маницурестифт или са одговарајућим лаком поставили ексере у топ форми, изгледа се зове за. Конкретно, то је вештачки нокти који су често украшени тако. Ово пружа начин обликовања ноктију, који се уклапа лако доступна и никада није на погрешном месту. И у раду и у слободно време или када је у питању странка Роланд је најавио маникир изглед и стане. Још једна предност је да то изгледа баш право за било коју рухо. Свако ко добија своје нокте обојене металне, често проблеме са бојом када је хаљину има другачију боју. Ако боја је врло издржљив, избор одговарајуће одеће је понекад тешко. Уз једноставна бела линија - јер пре француски маникир није коначно - ово није решен.
Молимо Вас погледајте нашу страницу на следећи производи праву ствар дизајн УВ-Френцхгел тако да можете да подесите тренутно код куће у својој сцени ноктију.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€