Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Vrhunske prednosti u cijenama
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Proizvodi bez naljepnica
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Gel u Boji
Gel u Boji Gel u Boji Pronađite Vaš Gel u Boji u preko 508 različitih boja Idite do Vaše omiljene boje

Gel u Boji

Дизајн ноктију геловима који се могу наћи на овој страници одговарају највишим стандардима. Није ни чудо што не само корисницима који се пријаве вештачки нокти сами код куће, продавницу овде, али и стручњака професионалних ноктију салонима. производи су веома различите, али све на највишем нивоу истраживања. Укључени су произвођачи резултатима истраживања полимера поново и поново. Она такође проистиче из контроле квалитета како би се обезбедило поштовање европских стандарда који се односе на такве козметичке производе као што су вештачки нокти шта је то.
Пронађи у овој категорији на нашој страни, различите боје гелови, што чини нокте дизајн дупло више забавно. Чак је и тзв 4Д дизајн Боја ноктију гел је доступан овде и иако је величина паковања са пет милилитара. Ви направите избор између различитих боја и могу увек ноктима на текућем догађају. Ви желите да одете на више фанки партије? Како би то било у неонске боје за нокте? Или је то свакодневни посао који ће бити украшена са вештачким ноктима мало? Онда предлажемо Вам да приањање на искључен бојама, пастелним бојама, или чиста изглед који изгледа веома природно.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€