Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Vrhunske prednosti u cijenama
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Proizvodi bez naljepnica
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Starter Setovi / Do?i Skup

Do?i Skup

Filter articles
UV Gel Set i LED gel starter kit za po?etnike nokte dizajna i nokte salonima kupiti online

Ко нема чак ни лепе нокте, на пример, јер су свакодневно на послу ће бити уништени поново и поново, или који једноставно желе да имају дуже и лепше ексера у блиској будућности је исувише вештачка ноктију. Они не само да пружају могућност да се брзо савршене нокте, али су такође омогућавају несметан раст своје нокте, тако да касније могу бити сведене на жељену дужину.

Нудимо различите производе који чине ноктију дизајн ће бити прави доживљај, а пре свега, задовољавају највише стандарде. Сматрамо за професионални ноктију салону овде, као и одговарајућих производа, као што су приватни корисник који жели да улепшате свој дом са вештачким ноктима. Дакле, молимо вас наћи на следећим страницама, на пример, УВ-гела сет или УВ-гела постављен професионални или упутство за моделовање акрилне нокте. Такође, гела скуп одмор можете лако купити. Поред наведених производа можете наћи на нашем сајту још неке, који су тренутно вреди! А када пронађете оно што тражите, онда је то место у корпу за куповину и једноставно следите упутства за редослед процеса. Ви ћете видети како се лако и брзо добити не само жељене производе за вас, али колико радости сте у истој апликацији.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€