Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Vrhunske prednosti u cijenama
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Proizvodi bez naljepnica
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Starter Setovi / Uzorak Skup

Uzorak Skup

Тренд вештачке нокте је непрекинут и делимично је примена нокти нису само чисте естетике, али нокти су да служе практичне сврхе. Ако, на пример, веома кратко нечије нокте из неког разлога, то се може постићи са ноктију акрил или гел који могу да допринесу повећању у миру, с друге стране, дуге нокте, лепо и добро одржавана. Вештачки нокти нису само нешто у циљу тренутне улепшавање руку.

Вештачки нокти, тако да су примењене варљиво делују и изнад свега веома професионално, није лако. Зато је корисно покушати прво са шарама. Сазнајте на нашој страни, као акрилне Постави као модел куће, тако да можете тестирати на миру, ако можете да се баве са њом. Наравно понуду представља не само за кућне кориснике, али и професионални ноктију студија може се градити на. Дакле, ако желите да испробате нови производ, препоручљиво је да се покуша прво са шаром. Да ли сте задовољни, молимо Вас посетите нашу страницу поред тестиране многи други производи испуњавају услове за коришћење код куће или у професионалном пољу у питању.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€