Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Vrhunske prednosti u cijenama
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Proizvodi bez naljepnica
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Piercinga a umetci

Piercinga a umetci

Filter articles

Свако је упознат са пирсинге, које се налазе у ушне шкољке, обрва или стомак Абелн. Али и поред ових - и још много тога - тело, постоји место које се поштује у последње време од стране пирсинг уметности посебно. Ово су ноктију. Наравно, не прави нокте проболи са продорног алат и тако повређен, али постоје и вештачки нокти који су предивно уређене и улепшали овај начин. У зависности од вашег укуса, постоје пирсинг у разним бојама и величинама, постоје једноставни прстење или могућност пирсинг са малим лопту да бисте га изабрали. Пиерцингс се обично не налазе у свим ноктима, али само у једној или две. лак за сваку руку украшена пирсинг је сасвим довољан у целини, тако да рука преузима све пажњу.
Овде, у нашој категорији можете наћи популарни Накит тела за ваше нокте. Добијате као ноктију Пирсинг прстење или цео избор накита у светле Ронделл. истог модела је да се у мраку варијанти. Можете га изабрати, у складу са оним што боји се тренутно налазите у расположењу и сигурно наћи сваки дан, сваку прилику и свако расположење, право комад накита.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€