Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Vrhunske prednosti u cijenama
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Proizvodi bez naljepnica
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Konad

Konad

Filter articles

Конад је водећи произвођач када је у питању дизајн ноктију. Овде можете купити многе производе у следеће категорије познатих произвођача и тиме пустите нокте поклонио нешто веома посебно. Дакле, свакако су фокалне тачке. Узгред производи су у потражњи, не само за кориснике који желе да задовоље своје потребе за кућну употребу, али и стручне ноктију салони Конад купују производе. Се може наћи, на пример, различите обрасце и мотива који се могу применити на нокте и можете да користите да се постигне уметнички украс ноктима. Он такође може похвалити познати печат, који декорација ноктију је врло једноставна. Уз алате Конад такође је почетник у нокат вајарском могуће постићи квалитетан резултат, чак и ако остваривање права не може да се уради.

Занимљиве могућности за декорације ноктију нуде разни сундјери Конад Сундјер ноктију скупова. Индивидуални сунђери су такође доступне одвојено. Овде можете купити на страници Конад ексер књижице дизајн у коме се први пут стичу знања и да пронађете савете и трикове о томе како да примените производе Конад су најбољи, тако да резултат није савршен.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€