Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Vrhunske prednosti u cijenama
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Proizvodi bez naljepnica
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Trening + upute

Trening + upute

Ако мислите да је професија дизајнера ноктију је лако је погрешна. Она има толико тога да се научи и тестирани пре него што се може описати као стручњак у области, које дају једноставна недеље тренинга не могу. То мора да су савладали основе, које се односе не само да примените различите технике дизајн, али и на структуру ексера, на раст, поремећаји раста и све остало са ноктију је директно или индиректно заједно. Дакле, ако сте заиста заинтересовани да раде сад образовање ноктију дизајн, тако да овде можете пронаћи на страници разних упутстава и докумената да сте овде може бити корисна. На пример, савете и трикове за моделовање, УВ гел или акрил моделовање упутства за нокте. Од ноктију дизајн пракса чини савршено, овде је упутство за обуку, где можете узети тестови за савршене нокте. Као што је врховима прстију од приручника за обуку у неком тренутку више не користи, постоје наравно замене прстију.
Дакле, погледајте око остатку наше странице и одлучите за себе оно што може да помогне у обуку ноктију техничара. Сигурно сте овде веома брзо.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€